Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Compensatieregeling bij stroomuitval aangepast

Donderdag 22 februari 2007 15:50Margot Boesveld

 

De Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) heeft op voorstel van de Directie Toezicht Energie (DTe), de compensatieregeling voor stroomuitval aangepast. Huishoudens hebben recht op een bedrag van minimaal 35 euro, na een stroomstoring die meer dan vier uur geduurd heeft.Na elke vier uur dat de stroomuitval langer duurt, wordt dit bedrag met 20 euro verhoogd. De vernieuwde compensatieregeling gaat in op 1 april 2007.Ook voor ondernemers is de regeling aangepast. De nieuwe compensatieregeling is bedoeld om netbeheerders een sterkere financiële prikkel te geven om problemen op het netwerk snel op te lossen.Bron: Nma

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over