Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'Concurrentie tussen verzekeraars is beperkt'

Maandag 01 augustus 2005 09:00Margot Boesveld

 

De levensverzekeraars in Nederland voeren onderling maar een beperkte concurrentieslag. De ingewikkelde verzekeringsproducten zijn moeilijk te begrijpen voor de consument, die daardoor niet de beste keuze kan maken. Ook de hoge winstcijfers van Nederlandse verzekeraars geven een indicatie van beperkte concurrentie. Lees artikel.

Verzekeringen is dermate ingewikkelde materie dat een consument daar niet uitkomt. Elke polis heeft weer andere voorwaarden. Vergelijken is dus zo goed als onmogelijk en concurrentie blijft uit. Erg jammer want je betaald maandelijks veel geld, maar uiteindelijk weet je niet eens of je de beste keuze hebt gemaakt. Tussenpersonen geven je ook vaak geen objectief advies, want die kijken meer naar de vergoeding dan naar de specifieke klant. In de toekomst willen we met de bond ook verzekeringen gaan aanbieden. Dan houden we het simpel: een beperkt aantal pakketten met een duidelijke beschrijving. We gaan ons nu nog niet met levensverzekeringen bezig houden omdat we te weinig thuis zijn in de materie. Van alles wat we aanbieden we er zeker van zijn dat het de beste oplossing is, anders bieden we het niet aan.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

L. van Helvert

Enerzijds geeft u aan geen verstand te hebben van verzekeringen, anderzijds biedt u uw leden wel schadeverzekeringen aan via FBTO ?????? Wat zijn de criteria geweest om de keuze of FBTO te laten vallen Nu gaat u in de toekomst ook nog levensverzekeringen aanbieden. De tussenpersoon denkt volgens u meer aan zijn eigen verdiensten dan aan de klant, waar is deze "stelling op gebaseerd". U tracht voor uw leden extra korting te krijgen bij verzekeraars, op zich een prima initiatief, maar doe er aub niet te gewichtig over.

Zaterdag 13 oktober 2007 06:05

Plaats een reactie

Lees meer over