Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'Constructief gesprek' over verkoopmethode UPC

Donderdag 28 september 2006 13:15Margot Boesveld

 

Staatssecretaris Karien van Gennip van Economische Zaken heeft donderdag in haar ministerie een ,,constructief gesprek'' gehad met de kabelmaatschappij UPC, nadat de Tweede Kamer had geklaagd over wat genoemd werd de agressieve verkoopmethode van deze onderneming.Directeur Diederik Karsten van UPC heeft niet toegezegd verandering aan te brengen in de manier waarop digitale televisie in de markt wordt gezet. UPC en Van Gennip willen het overleg voortzetten met de Consumentenbond als derde gesprekspartner.Een woordvoerster van de Consumentenbond zei daar graag toe bereid te zijn. De bond ziet dit als een belangrijke zaak in het licht van nieuwe wetgeving over oneerlijke handelspraktijken, die volgend jaar van kracht moet worden.UPC stuurt abonnees ongevraagd zogeheten mediaboxen op, waarmee zij digitale tv kunnen ontvangen. Als mensen de dozen van de postbode aannemen is onduidelijk of ze verplicht zijn de apparaten terug te geven als later blijkt dat ze geen behoefte hebben aan digitale tv.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over