Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Consument ergert zich aan lokkertjes

Woensdag 21 maart 2007 14:59Margot Boesveld

 

Consumenten ergeren zich het meest aan goedkope aanbiedingen die in de winkel niet verkrijgbaar zijn. Dat blijkt uit de reacties bij het meldpunt oneerlijke handelspraktijken van de Consumentenbond.In februari konden mensen aangeven wat zij als oneerlijke handelspraktijken beschouwen. Bijna zeshonderd mensen reageerden en die gaven in totaal 1500 zaken aan waar zij zich aan storen. De 'lokkertjes' staan met stip op één. Op de tweede plaats staan ,,gratis'' producten waar uiteindelijk toch voor moet worden betaald.De bond roept de Tweede Kamer op het voorstel voor de Wet op oneerlijke handelspraktijken voortvarend te behandelen. Die wet biedt consumenten betere bescherming. Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over