Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Consument geeft minder uit aan mode

Woensdag 19 februari 2014 11:10Margot Boesveld

 

Consumenten hebben vorig jaar opnieuw minder aan kleding en schoenen besteed. 
Dat constateert marktonderzoeksbureau GfK dinsdag aan de hand van de modeaankopen door een panel van 12.500 consumenten.
Aan schoenen werd in totaal 5 procent minder gespendeerd dan in 2012. Naast het lage consumentenvertrouwen, speelde ook het aanhoudende winterweer in de eerste maanden van vorig jaar de modebranche parten. Vooral damesschoenen gingen minder over de toonbank.
Ook van bovenmode werd voor 6 procent minder gekocht en de markt voor bodyfashion (onderkleding) liet een daling zien van 4 procent. Binnen bovenmode was het met name de kindermode die het slecht deed. Bij bodyfashion viel de grootste min te noteren in het damessegment.
Speciaalzaken
In 2012 was er volgens GfK ook al sprake van dalende verkopen in de modebranche. Het zijn vooral speciaalzaken die de verkopen zien teruglopen.
Online werden afgelopen jaar wel goede zaken gedaan. De bestedingen aan schoenen via het internet stegen met 17 procent. In de bovenmode werd online een plus van 18 procent behaald. De internetverkopen aan bodyfashion kwamen 15 procent hoger uit.
Volgens GfK worden inmiddels 13 procent van de uitgaven aan schoenen via het internet gedaan. Het onlinekanaal van de bovenmode is goed voor 12 procent van de markt. En bij bodyfashion ligt dit percentage op ruim 14 procent, aldus het onderzoeksbureau.
Bron: nugeld.nl/portemonnee/3705675/consument-geeft-minder-mode.html
Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over