Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Consument profiteert van strijd telecomsector

Woensdag 30 december 2015 11:24Margot Boesveld

 

Consumenten profiteren volop van de strijd die telecomaanbieders aangaan om zieltjes te winnen. Bedrijven bieden steeds vaker extra services aan om klanten maar tevreden te houden of aan zich te binden. Daarmee zijn consumenten spekkoper, meldt ABN Amro woensdag in een rapport over de telecomsector.

ABN Amro stelt dat inkomsten uit traditionele diensten als vaste telefonie en sms snel zijn teruggelopen. Dataverkeer speelt daarentegen juist een steeds prominentere rol, mede door de opkomst van diensten als Netflix, Spotify en WhatsApp.

De kwaliteit van het netwerk, de structuur van de abonnementen en de service zijn voor telecombedrijven van cruciaal belang om klanten te behouden, stelt ABN. ''De consument is connectiviteit als eerste levensbehoefte gaan zien", concludeert de bank. ABN benadrukt dat totaalpakketten waarin vaste en mobiele telefonie, internet en televisie worden geïntegreerd steeds meer aan populariteit winnen. Ook bieden telecombedrijven steeds vaker attractieve 'eigen' content om zich te onderscheiden.

 

 

Bron: Nu.nl

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over