Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Consumenten hebben geen inzicht in provisie tussenpersoon!

Woensdag 26 november 2008 12:11Margot Boesveld

 

 

Consumenten hebben geen inzicht in provisie tussenpersoon! Recentelijk heeft de Vastelastenbond onderzoek gedaan naar transparantie, vertrouwen en mogelijkheden binnen de verzekeringsbranche. De uitslagen zijn schokkend.

Uit onderzoek blijkt dat de helft van de respondenten hun verzekeringen bij een tussenpersoon heeft ondergebracht. Hiervan;

Heeft ruim een derde matig tot geen inzicht in hetgeen de tussenpersoon voor hen regelt. Geeft meer dan 70% aan geen inzicht te hebben in de vergoedingen die de tussenpersoon ontvangt voor het verkopen van een verzekering. Geeft 1 op 4 aan geen idee te hebben of ze eerlijk worden ingelicht of zelfs het idee hebben niet eerlijk te worden ingelicht.

Ondanks dat betrouwbaarheid en goede dekking worden genoemd als belangrijkste criteria voor verzekeringen blijkt dat prijs de belangrijkste reden is om te wisselen van verzekeraar.

Heeft u ook weinig inzicht in de vergoedingen en handelingen van uw tussenpersoon? Laat het ons weten!

Provisieloos verzekeren is groot succes. Sinds begin oktober introduceert de Vastelastenbond, als de eerste, provisieloos verzekeren. Daarmee bieden we onze leden een transparant, betrouwbaar en voordelig verzekeringspakket. Inmiddels hebben al ruim 600 leden een bespaaradvies aangevraagd!

Doordat uw tussenpersoon geen provisie meer ontvangt is het pakket niet alleen vele malen voordeliger maar ook transparanter. Zo ontvangt u altijd de best mogelijke verzekering omdat uw tussenpersoon zijn keuze niet meer basseerd op hogere provisies. Daarnaast heeft hij geen baat bij het afsluiten van eventueel onnodige verzekeringen. Kortom; een betrouwbaar verzekeringspakket met goede dekking en ongekend voordelig.

Zorgverzekering 2009 Ook dit jaar biedt de Vastelastenbond haar leden weer een zorgverzekering aan. Op dit moment zijn we bezig de beste zorgverzekering voor u te selecteren tegen, vanzelfsprekend, een voordelige prijs.

Binnen drie weken zullen we u per mail op de hoogte brengen van ons nieuwe zorg aanbod.

Tot 1 januari heeft u de tijd uw huidige zorgverzekering op te zeggen en tot 1 februari kunt u zich aanmelden voor een nieuwe zorgverzekering.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over