Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Consumentenbond eist korte opzegtermijn telecom

Dinsdag 23 augustus 2005 12:18Margot Boesveld

 

40% van de Nederlanders zit vast aan een overeenkomst waar ze eigenlijk vanaf zouden willen. Het probleem is echter dat een abonnement niet zomaar op te zeggen is. Als je een abonnement op wil zeggen krijg je te horen dat het net te laat is en dat je er weer een jaar aan vast zit. Minister Brinkhorst kondigde vorige maand in een brief naar de tweede kamer al aan dat hij volgend jaar iets gaat doen aan de huidige praktijk, waarbij aanbieders van telefonie-, internet- en televisiediensten stilzwijgend contracten verlengen met een of zelfs met twee jaar. De Consumentenbond vindt dat Brinkhorst te weinig haast maakt met het aanpakken van deze bedrijven. Lees artikel.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over