“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Consumentenbond ontevreden over de energieliberalisering

Maandag 04 juli 2005 10:52Margot Boesveld

 

Nu de energieliberalisering volgens de Consumentenbond geen succes is geworden eisen zij van minister Brinkhorst dat hij gaat ingrijpen. Hij moet boetes gaan opleggen en energiebedrijven moeten geld teruggeven aan hun klanten. De consumentenbond stelt dat er weinig beweging in de markt is gekomen omdat overstappen naar een ander energiebedrijf niet veilig is en niet loont.

Wij zijn het hier gedeeltelijk mee eens. De markt is inderdaad weinig in beweging gekomen, en overstappen naar een ander energiebedrijf kan problemen met zich meebrengen. Echter er zijn een aantal spelers in de markt die hun zaken wel op orde hebben en een goede korting kunnen bieden. Het is alleen wel van belang dat consumenten zich niet laten leiden door eenzijdige reclame, maar op het Internet gaan kijken wat betrouwbare leveranciers zijn. Wij hebben na onderzoek gekozen voor Greenchoice. Een leverancier die zijn zaken op orde heeft en dankzij een collectieve overeenkomst ook nog eens een flinke korting kan bieden.

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Marco Streng

Vreemd. Want de huis-aan-huisverkopers van Greenchoice zijn oplichters die je vragen een formuliertje te tekenen om korting te krijgen van Eneco. Dat formuliertje blijkt een Greenchoice-contract te zijn.

Dinsdag 22 november 2005 14:57

Plaats een reactie

Lees meer over