Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Consumentenbond opent meldpunt foutieve incasso's

Donderdag 11 mei 2006 09:00Margot Boesveld

 

De Consumentenbond heeft vrijdag op zijn website een 'Meldpunt Miscasso' geopend, waar mensen hun ervaringen kunnen melden met fouten die gemaakt worden bij automatische incasso's. De bond heeft het sterke vermoeden dat er veel misgaat en dat dit veel ergernissen voor consumenten oplevert.Komende maandag, dinsdag en woensdag kunnen mensen ook bellen naar de bond met hun ervaringen. De Consumentenbond stelt de afgelopen maanden veel klachten te hebben gekregen. Met de resultaten die het meldpunt oplevert, wil de bond ,,de banken en het bedrijfsleven duidelijk maken dat de praktijk van automatische incasso dringend verbetering behoeft''.Bij een automatische incasso geeft iemand toestemming aan een bedrijf om geld af te schrijven van zijn of haar bankrekening. Dat heeft volgens de bond veel voordelen voor bedrijven en consumenten. ,,Maar het nadeel is dat de bank niet automatisch checkt of de afschrijving wel klopt: dat moet de consument zelf doen. En hij moet zelf actie ondernemen als er onterecht geld wordt afgeschreven van zijn rekening, ook als hij helemaal niets fout heeft gedaan.'' ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over