Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Consumentenbond stelt KPN ultimatum over internetbellen

Maandag 05 maart 2007 16:50Margot Boesveld

 

KPN moet voor vrijdagmiddag de problemen oplossen die duizend klanten hebben met internetbellen. Dat ultimatum heeft de Consumentenbond het telecomconcern gesteld. De belangenorganisatie bemiddelt namens duizend van haar leden met KPN over hun klachten over internetbellen. Als KPN niet aan de eis tegemoet komt, zal de bond een ,,juridische actie beginnen of consumenten mobiliseren'', aldus een woordvoerder.Een kwart van de duizend leden kampt nog steeds met problemen met internetbellen van KPN.Het concern ligt zwaar onder vuur van de Consumentenbond en televisieprogramma's als Kassa en Radar. Het regent klachten over internetbellen ondanks herhaaldelijke beloften van KPN om de problemen op te lossen, stellen zij. Volgens de zegsman van de Consumentenbond heeft KPN de dienst op de markt gebracht hoewel het bedrijf er nog niet klaar voor was. Dat gebeurde ,,uit angst om klanten kwijt te raken aan concurrenten''.KPN zelf stelt dat 5 procent van de ongeveer 500.000 klanten klachten heeft over internetbellen. Er komen extra monteurs en telefonistes bij om de problemen op te lossen. Over een aantal maanden moet internetbellen voor het overgrote deel van de klanten naar behoren werken, verwacht KPN-topman Ad Scheepbouwer. Het concern is volgens hem verrast door het grote succes van internetbellen.De Consumentenbond eist dat alle klanten die te maken hebben met een slecht werkende internetbeldienst een paar maanden geen abonnementsgeld hoeven te betalen. Deze eis heeft KPN volgens de woordvoerder van de bond nog niet ingewilligd.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over