Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Consumentenbond waarschuwt voor mobiel internetten

Donderdag 26 april 2007 14:46Margot Boesveld

 

Nederlanders blijken hardleers als het gaat om mobiel bellen en internetten tijdens de vakantie. Daarom waarschuwde de Consumentenbond dinsdag opnieuw voor torenhoge rekeningen die het gevolg kunnen zijn van onverstandig bel- en internetgedrag.Onderzoek van de bond heeft uitgewezen dat 54 procent van de Nederlanders die in de afgelopen twee jaar naar het buitenland op vakantie gingen en daar de mobiele telefoon gebruikten, onaangenaam verrast waren door de rekening.De Consumentenbond vindt dat telefonie- en internetaanbieders veel duidelijker moeten zijn over de tarieven die ze in rekening brengen. ,,De bedrijven laten vooral zien hoe leuk het is om altijd overal online te zijn met je mobiele telefoon, maar over de belachelijk hoge kosten hoor je ze niet'', aldus een woordvoerder van de bond.Bron: Vara Kassa

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over