Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Consuwijzer hielp al 16.000 keer, veel klachten over overstappen energiebedrijf

Vrijdag 12 januari 2007 12:00Margot Boesveld

 

Consuwijzer heeft in de eerste drie maanden van haar bestaan 16.000 vragen beantwoord. Dat hebben de initiatiefnemers van de dienst, de NMA, de Opta en de Consumentenautoriteit, vandaag bekend gemaakt. Consuwijzer is begin oktober van start gegaan.De organisaties lieten weten dat ze "zeer tevreden" zijn over de "vliegende start" van de dienst. De Consuwijzer verschaft informatie over allerlei huis-, tuin- en keukenonderwerpen, waaronder energie, 'post en telecom', 'huis en tuin' en 'zorg en welzijn'. Antwoorden op vragen over deze onderwerpen zijn op de website te vinden en ook kan de geïnteresseerde telefonisch informatie krijgen.De website trok de afgelopen tijd 160.000 unieke bezoekers. De top-3 van klachten wordt gevormd door ondeugdelijke producten, problemen met internetbellen en overstappen naar een andere energieleverancier.Copyright©, Energeia/ANP, 2007

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over