Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Continuon per 17 november Liander

Zondag 16 november 2008 17:11Margot Boesveld

 

 

 

Vanaf 17 november gaat Continuon Netbeheer verder als Liander. In correspondentie, op de website, maar ook in de wijze waarop de medewerkers de telefoon opnemen, op die dag maakt de naam Continuon in al die uitingen plaats voor Liander. In de loop van 2009 worden daarnaast ook alle voertuigen, werkkleding en gebouwen aan de nieuwe naam en huisstijl aangepast.

De nieuwe naam vloeit voort uit de organisatorische splitsing van Nuon in een productie- en leveringsbedrijf - dat de naam Nuon zal blijven voeren - en een netwerkbedrijf. De regionale netbeheerder Liander vormt de kern van het nieuwe netwerkbedrijf dat Alliander gaat heten. Onder Alliander vallen ook Liandon dat zich richt op aanleg en onderhoud van complexe energie-infrastructuren en Liandyn (voorheen Dynamicom) dat actief is in de markt voor verlichting van de openbare ruimte en verkeersregelinstallaties. Ook deze namen worden op 17 november in gebruik genomen.

Bron: Liander

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over