De Vastelastenbond kiest voor de zorgverzekering van FBTO
Vrijdag 06 januari 2006 16:11:09

Na onderzoek en onderhandelingen heeft de Vastelastenbond gekozen voor FBTO. FBTO heeft de meest voordelige restitutiepolis van Nederland. Leden van de Vastelastenbond krijgen op deze polis nog eens 4% korting. Dit geldt zowel voor de basispremie als de aanvullende modules.

Klik hier om uit rekenen wat u gaat betalen voor de FBTO zorgverzekering via de Vastelastenbond. Om gebruik te maken van de collectiviteit korting dient u lid te zijn, of gratis lid te worden van onze vereniging.

Waarom hebben we voor FBTO gekozen?

VoordeligFBTO is met zijn restitutiepolis al de voordeligste verzekeraar, maar via de Vastelastenbond krijgt u nog een extra korting van 4%. Dit geldt voor zowel het basispakket als de aanvullende modules.

Goede serviceFBTO komt in alle consumenten onderzoeken naar voren als een zeer goede verzekeraar die een uitstekende service biedt. Vooral op claimafhandelingen en klantenservice scoort FBTO hoog.

U kiest zelf uw zorgaanbiederU kunt zelf bepalen door welke arts, specialist of fysiotherapeut u behandeld wilt worden en naar welk ziekenhuis u gaat (en niet uw verzekeraar). De helft van de tandartsen werkt bijvoorbeeld al niet mee aan de naturapolis. Dan zult u of een andere tandarts moeten zoeken of u moet uw rekeningen het eerste jaar zelf betalen om vervolgens voor het opvolgende jaar een restitutiepolis af te sluiten.

U stelt uw eigen aanvullende pakket samenHet aanvullende pakket is opgedeeld in modules. U kunt zelf bepalen voor welke modules u zich wilt verzekeren en betaalt niet voor iets waar u toch geen gebruik van maakt.

Lage beheerskostenBeheerskosten zijn de kosten die een verzekeraar maakt per klant. Deze kosten worden doorberekend aan de klant. Als verzekerde heeft u er dus baad bij dat uw verzekeraar er alles aan doet om deze kosten laag te houden. FBTO heeft zeer lage beheersten en doet er alles aan om deze kosten laag te houden door o.a. veel via internet te werken. Dit is belangrijk omdat er goede verzekeraars zijn met hoge beheerskosten en een lage premie. Omdat zij dit niet lang vol kunnen houden moeten zij of de beheerskosten omlaag krijgen of de premie verhogen. Wij zijn bang voor het laatste.

Weinig bezwaarschriftenOmdat FBTO helder is in zijn communicatie krijgen ze weinig bezwaarschriften. Weinig bezwaarschriften zorgen er ook voor dat de beheerskosten laag worden gehouden.

Margot Boesveld
Vrolijk en een tikkeltje eigenwijs. Sinds 2013 werkzaam bij de Vastelastenbond als marketing coördinator. Expert op het gebied van alles wat er in de vaste lastenwereld gebeurt.
Wil jij altijd op de hoogte zijn van de blogs van de Vastelastenbond?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.
Er zijn geen nog geen reacties geplaatst. Bent u misschien de eerste die een reactie plaatst?
Bekijk ook
Oxxio verhoogt tarieven vaste contracten soms tot 10 cent per kWh
De welbekende reclamekreet van Oxxio luidt: dezelfde energie maar dan goedkoper. Dat gaat inderdaad op voor contracten met een flexibele prijs, maar niet voor die met een twee- of driejarige looptijd....
Ook kortingen op uw andere FBTO verzekeringen
Naast de korting op de zorgverzekering krijgen leden van de Vastelastenbond ook korting op andere verzekeringen van FBTO. De korting op de verschillende verzekeringen is: Op onderstaande produc...
Overstapper krijgt binnen 2 maanden zorgpremie terug
Minister Hoogervorst beloofde de tweede kamer dat het premiegeld dat betaalt wordt aan de oude verzekeraar binnen tien dagen terug gestort zou worden. Verzekeraars geven aan dat dit niet gaat lukken. ...

Populair

Word gratis lid van de Vastelastenbond
Als lid van de Vastelastenbond begin je meteen met profiteren:
  • Gratis WOZ-waarde check
  • Advies over al je energievragen
  • Energiefeitjes & bespaartips in je mailbox
  • Jaarlijks adviesgesprek over je vaste lasten

Lees hoe we anderen hebben geholpen

10
Gewoon perfect ontzorgt.
Een uitstekende klantenservice. Op, voor mij serieuze, vragen krijg ik vlot en duidelijk antwoord.
9
Keurig geregeld
Alles keurig op tijd geregeld.
10
Geen omkijken naar
Alles prima en automatisch geregeld.
30-10-2019 Nico, Woerden
21-10-2019 Jan, Cuijk
21-10-2019 Jaap, Schiedam