Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

De Vastelastenbond kiest voor de zorgverzekering van FBTO

Vrijdag 06 januari 2006 16:11Margot Boesveld

 

Na onderzoek en onderhandelingen heeft de Vastelastenbond gekozen voor FBTO. FBTO heeft de meest voordelige restitutiepolis van Nederland. Leden van de Vastelastenbond krijgen op deze polis nog eens 4% korting. Dit geldt zowel voor de basispremie als de aanvullende modules.

Klik hier om uit rekenen wat u gaat betalen voor de FBTO zorgverzekering via de Vastelastenbond. Om gebruik te maken van de collectiviteit korting dient u lid te zijn, of gratis lid te worden van onze vereniging.

Waarom hebben we voor FBTO gekozen?

VoordeligFBTO is met zijn restitutiepolis al de voordeligste verzekeraar, maar via de Vastelastenbond krijgt u nog een extra korting van 4%. Dit geldt voor zowel het basispakket als de aanvullende modules.

Goede serviceFBTO komt in alle consumenten onderzoeken naar voren als een zeer goede verzekeraar die een uitstekende service biedt. Vooral op claimafhandelingen en klantenservice scoort FBTO hoog.

U kiest zelf uw zorgaanbiederU kunt zelf bepalen door welke arts, specialist of fysiotherapeut u behandeld wilt worden en naar welk ziekenhuis u gaat (en niet uw verzekeraar). De helft van de tandartsen werkt bijvoorbeeld al niet mee aan de naturapolis. Dan zult u of een andere tandarts moeten zoeken of u moet uw rekeningen het eerste jaar zelf betalen om vervolgens voor het opvolgende jaar een restitutiepolis af te sluiten.

U stelt uw eigen aanvullende pakket samenHet aanvullende pakket is opgedeeld in modules. U kunt zelf bepalen voor welke modules u zich wilt verzekeren en betaalt niet voor iets waar u toch geen gebruik van maakt.

Lage beheerskostenBeheerskosten zijn de kosten die een verzekeraar maakt per klant. Deze kosten worden doorberekend aan de klant. Als verzekerde heeft u er dus baad bij dat uw verzekeraar er alles aan doet om deze kosten laag te houden. FBTO heeft zeer lage beheersten en doet er alles aan om deze kosten laag te houden door o.a. veel via internet te werken. Dit is belangrijk omdat er goede verzekeraars zijn met hoge beheerskosten en een lage premie. Omdat zij dit niet lang vol kunnen houden moeten zij of de beheerskosten omlaag krijgen of de premie verhogen. Wij zijn bang voor het laatste.

Weinig bezwaarschriftenOmdat FBTO helder is in zijn communicatie krijgen ze weinig bezwaarschriften. Weinig bezwaarschriften zorgen er ook voor dat de beheerskosten laag worden gehouden.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over