Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

De VS wil af van fossiele brandstoffen

Donderdag 07 juli 2005 09:00Margot Boesveld

 

De Verenigde Staten moeten zo veel mogelijk af van het gebruik van fossiele brandstoffen. Dat heeft de Amerikaanse president George W. Bush woensdag voorafgaand aan de top van de G8 gezegd op een persconferentie die hij in Kopenhagen gaf met de Deense premier Anders Fogh Rasmussen. Bush voorspelde dat in zijn land steeds meer auto's op de weg zullen komen die op waterstof rijden. Lees artikel.

Wij vinden dit een goede ontwikkeling. Fossiele brandstoffen worden schaarser en daardoor steeds duurder. De stijgende olieprijs zorgt op het moment al voor steeds verder stijgende energieprijzen. Daarnaast zijn we afhankelijk van landen die olie hebben, maar het belangrijkste voordeel is waarschijnlijk wel dat het milieu een stuk minder wordt belast door schone energie.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over