Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

De zorgpremie van CZ bekend

Vrijdag 03 november 2006 18:29Margot Boesveld

 

De premie voor de basisverzekering voor volgend jaar is door CZ bekendgemaakt. De premie voor 2007 zal 1140 euro bedragen.Dit jaar hebben werkgevers teveel meebetaald aan de zorgkosten. De premieverhoging is een overheidsmaatregel en moet compenseren voor teveel betaalde kosten van dit jaar.

CZ zet tot begin februari 500 extra krachten in om de drukte te verwerken. CZ telt nu ongeveer 2,6 miljoen verzekerden.DSW maakte eerder deze maand als eerste zorgverzekeraar de premie voor 2007 bekend. De jaarpremie bij DSW bedraagt 1137 euro.Volgende maand zullen de premiebedragen van de overige zorgverzekeraars bekendgemaakt worden . Zij hebben beloofd op 15 november in elk geval op hun eigen websites duidelijk te maken welke premie zij gaan hanteren. Tot 1 januari 2007 kan men zijn oude verzekering opzeggen en heeft dan tot 1 februari de tijd om zich bij een nieuwe verzekeraar in te schrijven.Bron: Nu.nl

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over