“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Deelnemers 'Meten is weten' spaarden jaaremissie van 1.100 huishoudens uit

Woensdag 05 september 2007 18:16Margot Boesveld

 

Er hebben inmiddels 36.000 huishoudens meegedaan aan de actie 'Meten is weten’ van Milieu Centraal en Nuon. Gezamenlijk hebben de deelnemers sinds maart 2005 inmiddels 5.580 ton aan CO2-uitstoot voorkomen; dit zou het equivalent zijn aan het jaarlijkse energieverbruik (gas en elektriciteit) van 1.100 huishoudens. Dat melden de Milieu Centraal en Nuon.Deelnemers aan Meten is weten kunnen drie weken lang een energiemeter in huis gebruiken. Op die manier ondervinden ze in de praktijk hoe veel bepaalde apparaten verbruiken, zo is het idee. Met name het gebruik van apparatuur in de standby-stand is vaak hoger dan mensen denken. Na drie weken moeten deelnemers de energiemeter doorgeven aan iemand anders of teruggeven.Tot op heden konden huishoudens de meter bestellen via de website van Milieu Centraal. Maar vanaf 1 september is dat in de Nuon Energiewinkels. Nuon heeft in Alkmaar, Baarn, Beek, Enschede, Groningen, Leiderdorp en Nijmegen winkels waar klanten terecht kunnen voor producten en diensten op het gebied van energie en warmte. Nuon verkoopt in deze winkels ook de energiemeter, maar geeft hem nu dus ook gratis weg in het kader van Meten is weten.Copyright©, Energeia, 2007

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over