Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Digitale televisie nog verre van ideaal

Maandag 08 mei 2006 12:32Margot Boesveld

 

Het moderne televisiekijken is nog niet volmaakt. De meeste platte televisieschermen kunnen nog niet tippen aan de traditionele beeldbuizen, aan decoders kleven nog allerlei nadelen en digitale televisie kan zelfs een achteruitgang betekenen. Dat zegt de Consumentenbond op basis van eigen onderzoek.

,,Laat je niet gek maken'', is het advies van de Consumentenbond aan mensen die met het oog op het WK Voetbal komende zomer willen overstappen op nieuwe manieren van televisie kijken. Aanbieders moeten kopers ook wijzen op de onmogelijkheden, stellen de onderzoekers.De Consumentenbond vraagt zich af of de voordelen opwegen tegen de nadelen. De meeste onderzochte decoders scoren een onvoldoende. Zappen gaat traag en het energiegebruik is zelfs in standby enorm. Ook de meeste platte tv's krijgen geen goed oordeel. Het geluid en beeld van het gros van de nieuwe schermen (plasma of LCD) blijven achter bij de beeldbuis.Uit het onderzoek onder de aanbieders van digitale televisie blijkt dat de bandbreedte en dus de kwaliteit verschillen. Bovendien kan wisselen tussen aanbieders lastig zijn door lange contractsduur en opzegtermijn. Als voordelen noemt de Consumentenbond een haarscherp beeld, de digitale televisiegids, een groot aanbod zenders en het filmaanbod. ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over