Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'Dikke-Truiendag' voor Vlaamse kinderen

Maandag 13 februari 2006 09:00Margot Boesveld

 

Kinderen op Vlaamse en Brusselse scholen verschijnen donderdag met een dikke trui in de klas. Het is dan 'Dikke-Truiendag': op school wordt de kachel een graad lager gezet om het milieu te sparen. De 'Dikke-Truiendag' is een initiatief van de Vlaamse overheid en de stichting Milieuzorg op School.

De actie scheelt per leerling 224 gram broeikasgas CO2. Dat kan nog meer worden als de kinderen gaan fietsen en zich niet per auto laten brengen. De Dikke-Truiendag vindt voor de tweede keer plaats. Vorig jaar deden veel kinderen en scholen mee. De dag is bedoeld als bijdrage aan het Kyoto-protocol tegen de uitstoot van broeikasgassen. ,,We willen scholen warm maken om ook in de toekomst duurzaam met energie om te gaan, zonder aan comfort in te boeten'', aldus de organisatie in een verklaring.

Een leuk en goed initiatief om kinderen op jonge leeftijd al kennis te laten maken met bewust omgaan met energie. Deze jonge kinderen zullen in de toekomst zuinig met energie om moeten gaan, omdat de vraag steeds sterker toe neemt en dus energie in de toekomst onbetaalbaar gaat worden.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over