Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'Doktersbezoek daalt niet door no-claim'

Donderdag 29 juni 2006 13:16Margot Boesveld

 

Vrijwel alle Nederlanders, 97 procent, zeggen sinds de invoering van de no-claimheffing net zo vaak naar de dokter te gaan als vroeger. Dat blijkt uit een studie die onderzoeksinstituut Nivel woensdag heeft gepresenteerd.De regering voerde de no-claimregeling in om patiënten aan te moedigen zuiniger om te gaan met gezondheidszorg. Mensen betalen een hogere premie. Als ze geen beroep doen op de zorg krijgen ze aan het eind van het jaar een bonus van 255 euro. Als mensen wel naar het ziekenhuis of apotheek zijn geweest, krijgen ze minder geld terug, of helemaal niets.De Tweede Kamer bespreekt donderdag of de no-claimheffing heeft gewerkt. Volgens Nivel is het zorggebruik de afgelopen tijd gedaald. De daling kan, aldus de onderzoekers, ook zijn veroorzaakt door normale schommelingen in het zorggebruik.Bron: Vara Kassa

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over