Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Donner wil einde aan boeteverzekering

Vrijdag 28 april 2006 09:00Margot Boesveld

 

Al eerder kon u lezen over de de boete verzekering. Minister Donner van Justitie wil hier een stokje voor steken. Hij heeft het Zweedse bedrijf Bisso dat in Nederland een verzekering tegen verkeersboetes aanbiedt, gesommeerd daarmee te stoppen. Doet het bedrijf dat niet, dan spant de bewindsman een kort geding aan.

Donner vindt het onjuist dat de overheid in beginsel de verkeersveiligheid voorop stelt, maar dat aan de andere kant mensen zich kunnen verzekeren tegen verkeersboetes. Dat neemt de prikkel weg om zich aan de verkeersregels te houden, meent Donner. De minister stelt dat de speciale verzekeringspolis van de Zweedse onderneming het handhavingsbeleid voor het verkeer ondermijnt. Verzekeren tegen boetes is verboden, aldus Donner. De verzekering is volgens hem ,,onrechtmatig jegens de Staat''. Hij wil dat Bissogroup Nederland ook de website die is bestemd voor de Nederlandse markt, uit de lucht haalt.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over