Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

DTE stelt onderzoek in naar grote winsten energiebedrijven

Donderdag 31 augustus 2006 13:47Margot Boesveld

 

De DTE doet onderzoek naar de hoge winsten die de grote Nederlandse energiebedrijven de afgelopen tijd hebben gepresenteerd. De toezichthouder bekijkt of de winsten afkomstig zijn uit vrije marktactiviteiten of dat deze voortvloeien uit het netbeheer, waarop zij een monopolie hebben.Dat heeft de toezichthouder voor de energiesector woensdag laten weten. In de Tweede Kamer is opschudding ontstaan over de fors gestegen winsten van onder meer Nuon en Essent. Kamerleden noemen de hoge winsten niet acceptabel nu de energierekening blijft stijgen. Nuon en Essent zijn in handen van provincies en gemeenten.De DTE rondt het lopende onderzoek naar verwachting eind dit jaar af. De toezichthouder stelt jaarlijks al strenge eisen aan de hoogte van transportvergoedingen die de netbeheerders van de energiebedrijven in rekening mogen brengen.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over