Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

‘100.000 proteststemmen tegen hoge benzineprijs’

Vrijdag 29 juli 2005 14:52Margot Boesveld

 

United Consumers heeft al meer dan 100.000 proteststemmen tegen de hoge benzineprijzen. De overheid kan dit aantal proteststemmen niet negeren. De automobilist is ontevreden. Elk jaar wordt de accijns hoger, ‘inflatie correctie’ noemt de overheid dit. Dat is klinkklare onzin want hogere brandstofprijzen leiden tot hogere vervoerskosten en dat leidt weer tot inflatie. Zo heeft de overheid weer een reden om de accijns op te voeren. Europa wordt één, maar toch is de accijns en daarmee de brandstofprijs in Nederland een stuk hoger dan in andere Europese landen. Waarom wordt dit niet voor heel Europa vastgesteld?

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over