“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

‘Volle tank kost een rib uit je lijf’

Vrijdag 29 juli 2005 14:40Margot Boesveld

 

Dit vertelde de Shell-topman Jeroen van der Veer donderdag bij de presentatie van de kwartaalcijfers. Waar Shell bekend maakte dat ze het tweede kwartaal een winst hadden behaald van ruim 5 miljard. Het is schandalig te noemen dat Shell zo’n hoge winst boekt en totaal niets doet aan de stijgende olieprijs. Dit is ook wel logisch te verklaren want de hoge winst is onder andere te danken aan de hoge olieprijs. Toch vind ik dat bedrijven, met het oog op maatschappelijk ondernemen, hier een verschil kunnen maken en de consument een handje helpen. Door de brandstofprijs niet elke keer te verhogen en druk te zetten op de overheid. In de toekomst zullen bedrijven die dit doen het gaan winnen. Denken vanuit de klant en niet vanuit de aandeelhouder.

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over