Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

’Volgende keer laat ik drie tanks bij het kantoor van Oxxio neerzetten’

Dinsdag 02 januari 2007 12:53Margot Boesveld

 

’Oxxio ook zat’, stond op de ’antireclamesleep’ boven het hoofdkantoor van Oxxio in Hilversum te lezen. Met de actie wil Volendammer Cor Kempers (59) zoveel mogelijk slachtoffers van het energiebedrijf mobiliseren, om zo een grote vuist te maken tegen bedrijven die in zijn ogen hun monopoliepositie misbruiken.,,Consumenten in Nederland zijn totaal overgeleverd aan de willekeur van deze bedrijven en daar wil ik verandering in aan brengen. Ik hoop dat vooral de mensen die het minder breed hebben niet meer bang zullen zijn voor aanmaningen en incassobureaus.’’De Volendammer ligt al anderhalf jaar stevig in de clinch met Oxxio. Kempers heeft ook al een volgende ludieke actie bedacht. ,,Ik zet drie tanks bij het hoofdkantoor van Oxxio neer, met de lopen gericht op de verdieping waar de directie zit.’’Iets dergelijks deed de actievoerder in 1999, toen hij een oude Russische tank voor het gemeentehuis van Volendam liet plaatsen. Kempers was de parkeerproblemen in zijn buurt zat. De actie trok internationaal de aandacht en was een succes.Aan het eind van het jaar kreeg hij in elk geval flink wat media op de been. Cor Kempers is te bereiken via telefoon 06-44302908.Bron: De gooi- en Eemlander

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over