“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Een nieuw idee? Ik dacht het niet!

Vrijdag 17 juni 2005 15:42Margot Boesveld

 

Tijdens het surfen op Internet kwam ik een nieuw initiatief tegen, samenbesparen.nl. Ze bestaan sinds 6 juni 2005 en zeggen iets nieuws te doen. Ze verenigen consumenten en kleinzakelijke gebruikers om gezamenlijk energie in te kopen. Klinkt bekend, inderdaad! Het is namelijk exact hetzelfde als wat wij doen, de Vastelastenbond.

Op zich niet erg dat een andere organisatie hetzelfde gaat doen, maar wel de manier waarop. Ze zeggen dat het een nieuw idee is, maar ze hebben ons concept gewoonweg gekopieerd. Zelfs de algemene voorwaarden zijn hetzelfde (gejat dus). We blijven optimistisch want er is één ding dat niet te kopiëren is: onze oprechte intenties en onze roots.

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Tom

Samenbesparen.nl: "Verder zijn we onafhankelijk van welke energieleverancier dan ook!!!!!!!!!"

Een organisatie die zo hard moet roepen om te overtuigen daar ga ik sowieso niet mee in zee. Op de homepage alleen verspelen ze al een weekvoorraad uitroeptekens.

Dinsdag 16 augustus 2005 17:46

Peter

Lijkt inderdaad veel op jullie algemene voorwaarden. Plagiaat?

Vrijdag 17 juni 2005 14:44

Plaats een reactie

Lees meer over