Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Een slechte ontwikkeling: Brildragers worden beperkt in hun keuze

Woensdag 10 augustus 2005 09:00Margot Boesveld

 

Zou u van verzekeraar wisselen als u niet zelf zou mogen kiezen waar u uw bril wilt halen? Zorgverzekeraars dwingen brildragers om hun bril bij grote brillenketens te kopen, omdat zij niet meer bereid zijn hoge vergoedingen voor nieuwe glazen of lenzen te betalen. Een exclusief montuur aanschaffen bij een zelfstandige opticien is daardoor voor veel verzekerden niet meer mogelijk. Zorgverzekeraars sluiten contracten met ketens als Hans Anders, Pearle en Het Huis Opticiens om korting te krijgen op brillen. Van de slechtzienden waardeert 85 procent dit gebrek aan keuzemogelijkheid niet, zo blijkt uit een enquête onder duizend personen in opdracht van de Nederlands Unie van Optiekbedrijven.

Is dit een voorbode voor de nieuwe basisverzekering. Mogen we dan ook niet meer kiezen waar we behandeld willen worden? Of komen er dan juist weer verzekeraars waarbij dit wel mag? Dat zou wel een goede ontwikkeling zijn want uit de enquête is bleken dat bijna 30 procent van de ondervraagden 'dwang' een reden vindt om te veranderen van verzekeraar.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over