Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'Eenvijfde overweegt vaste telefoonlijn op te zeggen'

Woensdag 19 april 2006 14:37Margot Boesveld

 

Steeds meer huishoudens overwegen om hun vaste telefoonaansluiting op te zeggen. Het aantal opzeggers kan dit jaar oplopen tot ongeveer 900.000. Van de huishoudens met een mobiele en een vaste telefoonaansluiting overweegt bijna één op de vijf de vaste lijn op te zeggen, dat concludeert Heliview uit zijn ICT Consumer Monitor. Volgens het onderzoeksbureau zijn er op dit moment ruim vijf miljoen huishoudens met een vaste telefoonaansluiting. "Dus het aantal van 900.000 huishoudens dat mogelijk alleen nog een mobiele telefoon wil, is nog een voorzichtige voorspelling", vertelt Vincent de Pooter van Heliview.Een belbasis abonnement kost per maand € 18,16 en dan heb je nog niemand gebeld. Daarnaast wordt er dan nog voor gemiddeld € 16,- gebeld. Het bedrag aan abonnement is hoger dan de belkosten. Voor € 34,- kun je toch gemakkelijk een uur of 5 á 6 mobiel bellen. Daarnaast is van mobiel naar mobiel bellen voordeliger dan van vast naar mobiel bellen. Veel mensen zijn uiteindelijk dus goedkoper uit met alleen een mobiele telefoon.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over