Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Eerste onbemande tankstation langs snelweg

Woensdag 08 februari 2006 13:38Margot Boesveld

 

Tinq opent woensdag het eerste onbemande tankstation langs een snelweg in Nederland. Het Friese Joure bij de A7 heeft de primeur. Tinq verwacht de komende jaren nog meer onbemande pompstations langs snelwegen te openen, zei een woordvoerder dinsdag.

Tot nu toe stonden onbemande tankstations langs secundaire wegen. De concurrentie bij Joure was volgens marktleider Tinq echter dusdanig dat een pompstation zonder winkel, personeel en toiletten, maar met lagere prijzen, winstgevender is. Voorheen stond langs de A7 bij de Friese stad een pomp van Tinq-eigenaar Gulf Oil Nederland.Tinq ziet Joure als een soort proef. Als automobilisten de weg vinden naar het station, zullen er meer onbemande pompen langs snelwegen volgen. Volgens de woordvoerder is niet elke locatie geschikt. Vaak is er langs snelwegen behoefte aan een winkel, waar bijvoorbeeld koffie, tabak en snacks gekocht kunnen worden.

Een goede ontwikkeling. Pompstations aan de snelweg vragen de allerhoogste prijzen. Dit kunnen ze doen omdat er weinig concurrentie is en mensen vaak geen zin of tijd hebben om, om te rijden om goedkoper te kunnen tanken. Ik ben zeer benieuwd wat de proef uitwijst en of er dus in de toekomst meer onbemande tankstations bij komen.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over