Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Eindelijk brandstofprijs weer naar beneden

Vrijdag 19 augustus 2005 14:42Margot Boesveld

 

De brandstofprijs pingpongt op en neer. Na enkele verhogingen gaat de prijs voor brandstof nu weer naar beneden. Marktleider Shell heeft de adviesprijzen voor benzines en diesel met bijna 1,5 cent verlaagd. De prijs van een liter euro ongelood komt daardoor uit op 1,425 euro, terwijl de literprijs voor super 1,479 euro bedraagt. Diesel kost nu 1,085 euro per liter. De dieselprijs werd donderdag ook al met 1 cent verlaagd.

Leuk dat de prijzen nu weer worden verlaagd, maar vandaag verscheen ook het bericht dat de olieprijs weer flink is gestegen. De prijs voor autobrandstof zal daardoor komende week gegarandeerd weer stijgen.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over