Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Eneco blundert met windcampagne

Woensdag 25 januari 2012 16:51Margot Boesveld

 

AMSTERDAM - Energiebedrijf Eneco heeft 30.000 klanten te lage prijzen voorgeschoteld als zij zouden overstappen op het nieuwe product ’HollandseWind’.

HollandseWind is een energiecontract waarbij gas en stroom wordt afgenomen, en na afloop korting in rekening wordt gebracht naarmate het meer waait. De maximale korting, als het drie jaar lang hard waait, is 108 euro.

Eneco, dat kosten nog moeite spaart om zich als hét duurzame energiebedrijf te profileren, startte in oktober een grootschalige media-campagne voor windstroom. Ook worden bestaande klanten wier contract afloopt benaderd om over te stappen. De marketingafdeling vergat echter om destijging van de energiebelasting per 1 januari, en de daarover in rekening gebrachte btw, mee te tellen in de aanbiedingen die die klanten kregen toegezonden. De gemiddelde klant gaat daardoor in 2012 13 euro meer betalen dan bedoeld, waarmee de ’wind’korting verdampt.

Lees hier verder ...

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over