“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Eneco stuurt klant energienota van meer dan EUR 2 miljoen

Woensdag 26 juli 2006 10:21Margot Boesveld

 

Een man uit Pijnacker moet het even Spaans benauwd hebben gehad toen hij een energienota van Eneco ontving, met daarop het astronomische bedrag van EUR 2.144.607 en 90 cent. Het geld moest binnen een week of twee worden voldaan, zo vermeldde de nota.De afrekening betrof het verbruik gedurende twee maanden, volgens het Algemeen Dagblad. De man zou in die periode 20.000.000 kWh stroom en 102.284 kubieke meter gas hebben afgenomen. Toen hij geschrokken opbelde naar Eneco, zei de callcenter-medewerker die hij aan de lijn kreeg: "Klopt de rekening niet? Dat kunnen we altijd nog nagaan. Maar u moet eerst betalen. We kunnen wel een betalingsafspraak maken hoor."Eneco kon gisteren de fout niet meteen achterhalen. "Dát er iets fout is, is wel duidelijk. We verlangen natuurlijk niet dat meneer deze rekening echt betaalt", aldus een woordvoerder. (Algemeen Dagblad, 25 juli, p.1)Het is toch te erg dat een callcentermedewerker niet zelf na kan denken. Het lijkt wel dat ze zijn voor geprogrammeerd. Dit is waarschijnlijk ook de reden dat een afwijkend probleem altijd zo moeilijk is om op te lossen. Er zijn geen standaard antwoorden of oplossingen voor.

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over