Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Energie duurder

Dinsdag 01 mei 2012 10:20Margot Boesveld

 

VOORTHUIZEN - Consumenten gaan per 2013 zeker 87 euro per jaar meer betalen voor elektriciteit en gas. Dat komt door maatregelen in het bezuinigingsakkoord.

Volgens Erik Smith, consultant bij Energy Circle, loopt de nota op doordat de btw stijgt van 19 tot 21 procent en aardgas en kolen zwaarder worden belast.

Smith waarschuwt ook dat de olieprijs in 2013 gemiddeld veel hoger dan op 111 dollar zal komen, de aanname die D66, GroenLinks en ChristenUnie in hun bezuinigingsakkoord met VVD en CDA hebben opgenomen. „De afgelopen periode varieerde het tussen de 115 en 125 dollar.” De olieprijs bepaalt mede de prijs van gas.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over