Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'Energiebedrijven moeten klanten terugbetalen

Donderdag 28 juni 2007 17:45Margot Boesveld

 

Vrijwel de hele Tweede Kamer wil dat de energiebedrijven geld terugbetalen aan hun klanten, omdat over de periode 2003-2005 een kleine 400 miljoen euro teveel in rekening is gebracht aan transporttarieven.Minister Maria van der Hoeven (Economische Zaken) zegde donderdag toe dit te zullen bespreken in het overleg dat zij gaat voeren met de aandeelhouders van de energiebedrijven, dus provincies en gemeenten.Uit onderzoek van de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) is gebleken dat de vier grootste energiemaatschappijen (Essent, Nuon, Eneco en Delta) meer winst maakten dan de NMa wenselijk achtte. Ze overtraden daarmee niet de wet en de NMa had niet de mogelijkheid tussentijds in te grijpen. Wel heeft de NMa aangekondigd de regels rond de tarieven aan te scherpen.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over