Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Energiebedrijven verhogen tarieven in juli en augustus

Woensdag 15 juni 2005 15:24Margot Boesveld

 

De Nederlandse energiebedrijven verhogen juli en augustus opnieuw hun energieprijzen. Eneco verhoogt per 1 juli de prijs van gas met 1,25 cent per M3. De tarieven voor elektriciteit laat Eneco echter ongemoeid. Nuon en Essent voeren hun verhoging per 1 augustus door, maar zij laten de stroomprijzen ook meestijgen.

Een klant met een gemiddeld verbruik betaald hierdoor bij:

Eneco € 22,50 meer per jaar;Essent tussen de € 24,- en € 30,- meer per jaar;Nuon € 32,- meer per jaar.

Deze prijsstijgingen komen bovenop de forse prijsstijgingen van begin dit jaar. Branchevereniging Energiened voorspelde dat de energierekening dit jaar met € 200,-. Een gezin met een gemiddeld verbruik betaald voor € 925,- voor gas en € 675,- voor stroom.

Energie via de Vastelastenbond Na alle malaise op de energiemarkt hebben we besloten actie te ondernemen. Gezamenlijk energie inkopen en problemen centraal regelen. Tot dusver een succes. We hebben zeer tevreden leden en door de gezamenlijke inkoop zijn we momenteel de meest voordelige energie-aanbieder van Nederland. De tarieven die we hebben gerealiseerd staan vast tot januari 2006. Voor onze leden dus geen prijsstijgingen!

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over