Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Energiebewuste huizenkoper krijgt korting hypotheekrente

Vrijdag 02 maart 2007 16:36Margot Boesveld

 

Kopers van een energiezuinig huis krijgen bij de Rabobank korting als zij kiezen voor een klimaathypotheek. Ook voor een energiebesparende verbouwing kunnen huizenbezitters korting krijgen op hun hypotheekrente. Dat liet de Rabobank vrijdag weten.Op het hypotheekdeel bestemd voor duurzame investeringen in het huis krijgen klanten van de klimaathypotheek 1 procentpunt korting op de rente.De hypotheek komt in april beschikbaar. ,,Het gaat ten koste van de marge van de bank. Maar we hopen dat zoveel mensen hiervoor belangstelling hebben dat we meer hypotheken verkopen'', aldus een woordvoerder.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over