Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Energiedirect.nl krijgt ECCS-certificering

Donderdag 05 mei 2011 08:29Margot Boesveld

 

Klantcontactcenter Energiedirect.nl heeft het ECCS-certificaat verworven. Als eerste in Nederland voldoet de online energieleverancier aan de kwaliteitsnormen van de Europese Commissie voor de Europese kwaliteitsstandaard voor contactcenters, de Europese Contact Centre Standaard (ECCS).

Met de kwaliteitsnorm zijn wachttijden korter, wordt de telefoon sneller beantwoord, is de afhandeling van vragen correct en is er sprake van snel inzage in het klantdossier. Energiedirect.nl beantwoordt hiermee aan de door het kabinet gewenste verbetering van de kwaliteit van telefonische helpdesks.

De online energieleverancier Energiedirect.nl levert gas en stroom via bestaande infrastucturen. Door de online bedrijfsvoering blijven de kosten lagen en wordt daarmee financieel voordeel aan de consument gegeven. De klanten hebben via internet toegang tot de eigen gegevens. Communicatie gaat via e-mail. Daarnaast heeft Energiedirect.nl een helpdesk die dag en nacht bereikbaar is.

Bron(nen): Persbericht (3-5-2011)

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Eric Snissaert

Ongeveer twee jaar geleden op jullie advies overgestapt op Energiedirect en tot nu toe best tevreden met de service.

Vrijdag 13 december 1901 21:05

Dennis

Energiedirect.nl doet het ook heel erg goed de laatste 3 jaar, wij zijn in ieder geval echt heel blij met de samenwerking. Het is leuk om te horen dat u dat ook bent.

Vrijdag 13 december 1901 21:05

carla a

heel erg informatief en verfrissend, te lezen over deze zaken. Een vraag die al een tijdje op mijn lippen brandt, is of het wijs is nu mijn energie tarief voor een paar jaar vast te leggen (ik ben bij energiedirect.nl) of is het beter nog even te wachten?
Nog een vraagje: doet de vastelastenbond ook voor andere zaken opkomen; hypotheek bijvoorbeeld?

Vrijdag 13 december 1901 21:05

Dennis van Druten

Bij het vastzetten van energieprijzen draaid alles om de timing. Is de verwachting dat de tarieven gaan stijgen, en zijn de huidige tarieven relatief laag, dan lijkt het verstandig om te doen.

We hebben door de jaren heen al veel mensen veel geld zien verdienen met vastzetten. En gok je mis dan betaal je een boete, en dan ben je van je contract af. Het blijft een beetje een spelletje, maar met een goed advies kom je een heel eind. Wel is dit spelletje met name interessant voor mensen met een hoog verbruik.

Neem eens contact met ons op? Kunnen we kijken of het voor u verstandig is en ook voor hypotheken hebben we een specialist in huis welke u zeer goed kan adviseren.

Vriendelijke groeten,

Dennis van Druten
Vereniging de Vastelastenbond

Vrijdag 13 december 1901 21:05

m van stralen

Dit klinkt allemaal wel mooi, , ik ben 5 jaar terug van energie direct overgestapt naar nuon, en kreeg een AF!rekening van bijna €600 , Ik had me keurig gehouden aan de opzegtermijn , dus van een boete was geen sprake .Nooit hoeven bijbetalen na de jaarrekening en maar als je overstapt ? dan weten ze je wel te vinden Je kan mailen, bellen wat je wilt (op antwoord hoef je niet te wachten) dat duurt weken.Helaas ben ik gezwicht en heb maar betaald om er van af te wezen, dom!Dat gaat me niet weer gebeuren. De energie(maffia) bedrijven proberen je met van alles te lokken, omdat je er van afhankelijk bent bepalen zij de prijs en de macht , vooral voor de topfiguren, De hele privatisering van nutsbedrijven had ook nooit mogen gebeuren, daar was al goed voor gewaarschuwd, maar men denkt , nu wordt het goedkoper de zgn .marktwerking, die werkt dus niet , je ziet het toch ? Het OB vervoer, energie en nog een aantal, steeds weer conflicten, waardoor de prijs weer omhoog gaat. De beste methode voor nutsbedrijven is 1 landelijk netwerk

Vrijdag 13 december 1901 21:05

Dennis van Druten

U beschrijft hier precies de reden waarom de Vastelastenbond is opgericht, en zo zie je maar. Voor ieder probleem bestaat een oplossing!

Het is jammer om te zien dat mensen, na een negatieve ervaring, terug gaan naar de `veilige haven` en daar gewoon teveel betalen. Terwijl je met een goed advies echt veel geld kan besparen en een betere service kan krijgen.

Als je het goed doet dan kan je zo 160 euro per jaar besparen t.o.v. Nuon, maar je moet wel goed weten wat je doet.

Bij de Vastelastenbond is advies gratis. Bel ons eens een keer, we maken je wegwijs in de energiemarkt en laten je inzien waar je op moet letten.

Dit advies is gratis en wordt gefinancierd door mensen die producten afnemen bij de Vastelastenbond. Je kan je gratis lid worden en je bent dus tot niets verplicht.

Vrijdag 13 december 1901 21:05

Plaats een reactie

Lees meer over