Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Energienota’s zijn veel te hoog

Maandag 19 september 2011 11:56Margot Boesveld

 

Huishoudens betalen honderden euro’s te veel aan energiekosten, vaak zonder dat te weten. Nadat energiebedrijven met prijsacties klanten lokken, melden zij vervolgens niet dat ze na een jaar terugvallen in een veel hoger tarief.

Een gezin met een groot huis dat overstapt kan momenteel tot 347 euro per jaar besparen, blijkt uit onderzoek van prijsvergelijker EasySwitch. Bewoners van een kleine eenkamerwoning verdienen dan 254 euro.

Terugval

„Alle energiebedrijven met prijsacties maken zich schuldig aan een terugval na de actieperiode”, zegt directeur Jelle Feenstra van EasySwitch, dat de berekening voor De Telegraaf maakte. „Meestal hebben mensen de terugval helemaal niet door. Energiebedrijven melden het niet of onduidelijk en verbeteren hun gedrag daarin nauwelijks. Dan zit je weer een jaar op het hogere, oude prijsniveau.”

Lees hier verder...

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over