Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Energienota voor volgend jaar weer fors hoger

Vrijdag 19 augustus 2005 09:00Margot Boesveld

 

Volgend jaar zal de energienota weer flink stijgen. Afgelopen jaar is de energienota al met gemiddeld 150 tot 175 euro gestegen. Volgend jaar kunnen we weer een flinke stijging verwachten. Omdat de politiek de olieprijs aan de gasprijs heeft gekoppeld worden we nu de dupe van de stijgende olieprijs. De olieprijs is nu 40% hoger dan vorig jaar. Omdat we in Nederland voor een groot gedeelte gebruik maken van gasgestookte elektriciteitscentrales wordt ook de prijs voor elektriciteit duurder.

Het wordt tijd dat de politiek maatregelen treft. Enerzijds door de extreem hoge energiebelasting te verlagen en anderzijds door de gasprijs los te koppelen van de olieprijs. Door de problemen in het Midden-Oosten wordt ons eigen gas duurder. Dat is toch te gek voor woorden. Het zou me niet verbazen als mensen straks een lening moeten afsluiten om hun energienota nog te kunnen betalen.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over