Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'Energieplan levert 15.000 banen op'

Vrijdag 05 juli 2013 09:03Margot Boesveld

 

Het energieakkoord, waar het kabinet, vakbonden, werkgevers en andere maatschappelijke organisaties aan werken, zou op korte termijn 15.000 banen moeten opleveren.

Dat meldt het AD vrijdag, op basis van een conceptakkoord dat de krant in zijn bezit heeft.

De banen zouden worden gecreëerd door 'miljoenen huizen' energiezuinig te maken, windparken op zee te bouwen en vier oude kolencentrales uit de jaren tachtig te sluiten.

Volgens het plan zouden huizenbezitters subsidie krijgen als ze hun huis flink energiezuiniger maken. Daar zou het kabinet volgens de krant 600 miljoen euro voor vrijmaken.

Daarnaast moeten energiebedrijven klanten geld gaan lenen om hun huis energiezuiniger te maken. Het kabinet zou huizenbezitters willen verplichten ervoor te zorgen dat hun woning bij verkoop minimaal energielabel C heeft.

Het aantal windmolens op zee moet volgens het plan net zo hoog worden als het aantal windmolens dat al op land staat.

Onzeker

Het AD meldt dat het nog maar de vraag is of het akkoord er daadwerkelijk komt. Minister Henk Kamp (Economische Zaken) en Wilma Mansveld (Infrastructuur en Milieu) zouden het niet eens zijn met een aantal punten uit het conceptakkoord.

Voorstellen van de milieubeweging zouden te duur zijn. Volgens een woordvoerder van minister Kamp wordt er echter nog wel gepraat, en zou de minister er alles aan doen om het akkoord in de loop van de komende dagen te sluiten.

Bron: nuzakelijk.nl/economie/3518664/energieplan-levert-15000-banen-op.html

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over