Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Energieprijzen stijgen per 1 juli

Dinsdag 04 mei 2010 13:50Margot Boesveld

 

“Door stijging van de energieprijzen gaan de variabele tarieven per 1 juli 2010 stijgen. Met welk percentage de energieprijzen gaan stijgen is nog niet duidelijk. Er wordt uitgegaan van een stijging van 5 tot 10%.”  Dit is de start van het persbericht wat we gisteren naar pers en andere relaties hebben verstuurd.  Het persbericht is uitgebreid opgepakt door media en onder andere geplaatst op Nederlands bekendste nieuwswebsite: nu.nl. Op dit moment heeft ruim 60% van de Nederlanders een variabel contract. Voor deze grote groep consumenten gaat de energierekening per 1 juli 2010 weer omhoog. We vinden het belangrijk dat deze groep beseft dat een prijsstijging te voorkomen is. Een goede optie is de energietarieven (voor meerdere jaren) vastzetten. Op dit moment ligt de prijs voor een 3-jarig vaste prijs op het niveau van 2003 en is daarmee ongekend laag. De gemiddelde leveringskosten voor een 3-jarig vaste prijs liggen nu nog net iets boven het gemiddelde van de variabele tarieven. Met oog op stijgende variabele tarieven vinden wij het een verstandige keuze om nu te kiezen voor een 3-jarig vaste prijs. Klik hier om het volledige persbericht te lezen. 

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over