Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Energierekeningen duidelijker door richtlijn NMA

Woensdag 27 juli 2005 14:25Margot Boesveld

 

Rekeningen van energiebedrijven zijn inzichtelijker dan een jaar geleden. Dat concludeert de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) dinsdag. Samen met de energiesector stelde de NMa vorig jaar een richtlijn op voor duidelijkere energierekeningen. Dit gebeurde na klachten van consumenten dat zij hun rekeningen niet begrepen. Lees artikel. (Bron nieuws.nl)

Eigenlijk zou er een onderzoek moeten komen naar de meest klantvriendelijke energierekening. Met die uitkomst zou een standaardfactuur moeten worden opgesteld die alle leveranciers vervolgens moeten invoeren. Dan wordt het voor iedereen begrijpelijk en kunnen mensen elkaar helpen indien ze iets niet begrijpen.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Wytze Buitenrust Hettema

Geachte mevrouw, geachte heer,

Ik (en ik niet alleen) heb grote moeite met de manier waarop Oxxio met haar (ex-)klanten omgaat. Zo werd ik in het verleden (jaar 2005) verrast door een hoge naheffing
€ 1.158,-- door Oxxio. Oxxio had een onrealistisch laaf voorschot in rekening gebracht om zodoende de indruk te wekken dat zijn goedkoper is dan andere energieleveranciers. De eerste afrekening kwam niet na een 1 jaar, doch pas na 20 maanden. Op 19 april 2006 heeft Oxxio mij bericht dat ik € 574,47 retour zou ontvangen binnen 10 dagen. Ik heb nog immer niets ontvangen, howel ik wel gerappelleerd heb. Oxxio reageert voorts niet op brieven.

Een bekend van mij probeerde ongeveer Oxxio 4000 m3 niet verbruikt aardgas in rekening brengen. Ik heb dit zelf kunnen constateren aan de hand van haar mneterstand.

Via via hoor ik vele verhalen over ontevreden Oxxio-klanten.

Het lijkt mij tijd dat er via het internet een landelijke waarschuwingscampagne tegen de praktijken van Oxxio wordt opgestart.

Met vriendelijke groet,W.O.W. Buitenrust Hettema
Vrieheidepark 18
6414 JD Heerlen

w.buitenrusthettema@planet.nl


Maandag 14 augustus 2006 13:09

Plaats een reactie

Lees meer over