Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Energietarieven in juli opnieuw iets omlaag

Donderdag 18 april 2013 12:17Margot Boesveld

 

Energie gaat voor de tweede keer dit jaar in prijs omlaag. Per 1 juli verlagen Eneco en Nuon hun tarief voor gas. Dat is mogelijk door een een wereldwijde daling van de inkoopprijs van aardgas, meldden de twee grote energiebedrijven dinsdag.

Stroom lager of gelijk

De prijs voor stroom daalt ook iets, maar blijft min of meer gelijk. Een huishouden met een variabel tarief en een gemiddeld verbruik zal op jaarbasis circa 20 euro minder kwijt zijn aan de levering van energie, hebben Eneco en Nuon berekend.

In januari ook al verlaging

Afgelopen januari verlaagden zij hun energieprijzen ook al met ruim 80 euro. Die prijsdaling werd echter deels teniet gedaan door een gelijktijdige stijging van de energiebelasting, het netbeheertarief en de btw. Rond 1 juli stijgen deze kosten niet, waardoor de klant nu dus wel optimaal profiteert, benadrukt Nuon. ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over