“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Energietarieven vergelijken loont

Maandag 11 december 2006 12:34Margot Boesveld

 

De nieuwe energietarieven voor 2007 zijn bekend gemaakt door Eneco, Essent en Nuon. De verhogingen zijn niet in verhouding met de stijging van de olieprijsstijgingen. Volgens de Consumentenbond heeft dit te maken met de verwachting van energiebedrijven dat klanten toch wel energie bij hen blijft afnemen.Een onderzoek wijst uit dat 2/3 van alle consumenten niet van plan is om over te stappen naar een andere leverancier. De reden hiervoor is dat men het 'te veel gedoe voor weinig' vindt.De Consumentenbond attendeert consumenten erop dat vergelijken loont. Consumenten die in het tweede kwartaal van 2006 overstapten van een gemiddelde naar de goedkoopste leverancier bespaarden al 92 euro (per jaar) op hun totale energierekening. Door de nieuwe tarieven voor 2007 zal dit bedrag alleen maar toenemen. Consumenten kunnen met gemak energiecontracten vergelijken op de websites www.energieleveranciers.nl of www.energieprijzen.nl.Bron: Consumentenbond

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over