Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Enexis introduceert eerste ‘storings’-app

Woensdag 03 oktober 2012 15:11Margot Boesveld

 

Als 'eerste netbeheerder in Nederland' biedt Enexis haar klanten een storings-app waar klanten 24/7 kunnen nagaan of er een storing in het elektriciteits- of gasnet is en wat de oorzaak daarvan is.

De introductie van deze app draagt bij aan de optimalisering van de storingscommunicatie van Enexis. Al eerder paste de netbeheerder haar website op het gebied van storingsinformatie aan en voerde het een sms-dienst in.

Gebruikers van de storings-app, die voor zowel Apple als Android beschikbaar is, kunnen door middel van het invoeren van hun postcode zien of er in het verzorgingsgebied van Enexis een elektriciteits- of gaststoring gaande is. Storingen zullen binnen circa tien minuten na aanvang via de app worden vermeld. Datzelfde geldt voor het moment waarop de storing is verholpen en deze wordt afgemeld. Op de app zal bovendien worden aangegeven wat de oorzaak van de storing is.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over