Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Eon schaft merknaam NRE per 21 maart af

Maandag 05 maart 2007 16:58Margot Boesveld

 

Eon Benelux doekt de merknaam NRE definitief op. Vanaf 21 maart gaat de elektriciteitsleverancier door het leven als Eon. Eon rondde in september 2005 de overname van NRE af, maar het bedrijf ging tot op heden nog gewoon door het leven als NRE.De datum van 21 maart is gekozen als symbolische datum, omdat op die dag de lente begint. Maar volgens woordvoerder Maxim Brouwer van Eon Benelux werd het simpelweg tijd voor deze verandering. "In de eerste maanden hebben we ons gericht op een eigen klantenservice. Die was in de oude situatie gedeeld met het netwerkbedrijf van NRE." De netbeheerder is niet overgenomen door Eon en gaat na 21 maart gewoon verder onder de naam NRE Netwerk."De contacten met klanten voor het netwerkbedrijf en die met de klanten voor het leveringsbedrijf van NRE zijn nu gesplitst, zodat we met vertrouwen aan de nieuwe naam kunnen werken", zegt Brouwer. De marketingcampagne die rond de naamswijziging op touw wordt gezet, is volgens Brouwer vooral gericht op de regio Eindhoven, omdat NRE daar van oudsher groot is.Eon Benelux is niet bang dat de naamswijziging trouwe NRE-klanten verjaagt. "We hopen dat de naam van het bedrijf niet de enige reden is dat mensen klant zijn bij ons." Het is de ambitie van Eon om op termijn te groeien in het aantal klanten op de Nederlandse eindverbruikersmarkt, zo zegt Brouwer. Of dat moet gebeuren door overnames of door wervingscampagnes, laat hij in het midden. "Er zijn allerlei mogelijkheden om te groeien."Copyright©, Energeia, 2007

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over