Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Essent eist in kort geding dat Oxxio zich niet langer 'de goedkoopste' noemt

Dinsdag 22 augustus 2006 18:59Margot Boesveld

 

Energiebedrijf Essent eist woensdag in kort geding voor de rechtbank in Utrecht dat concurrent Oxxio stopt met een reclame op zijn website. Oxxio profileert zich volgens Essent ten onrechte als het goedkoopste energiebedrijf en verlener van de beste service, aldus Essent."Ze noemen zichzelf de goedkoopste, maar wij denken dat ze dat niet zijn", aldus een woordvoerder van Essent. Het naar omzet gemeten grootste Nederlandse energiebedrijf twijfelt ook aan het predikaat beste service dat Oxxio claimt.Essent concurreert onder de merknaam Energie Direct met prijsvechters als Oxxio. Essent zegt de zaak aan te vechten in het belang van de klant. "We willen dat partijen zich bedienen van juiste onderbouwing van feiten", aldus Essent. Oxxio was dinsdag niet direct bereikbaar voor commentaar.De energiesector en de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMA) hebben onlangs een gedragscode voor klantenwerving opgesteld die in september ingaat. Aangesloten energiebedrijven, waaronder Essent en Oxxio, mogen van de code onder meer geen misleidende informatie over concurrenten verspreiden.Bron: Energeia

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over