Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Essent en Oxxio schikken conflict over reclame-uitingen

Woensdag 20 september 2006 11:11Margot Boesveld

 

Essent en Oxxio hebben hun ruzie over reclame-uitingen bijgelegd. De wederzijdse vorderingen zijn ingetrokken, zo zei een Essent-woordvoerster maandag. Zij wilde verder niets zeggen over de inhoud van de schikking.Essent sleepte Oxxio in augustus voor de rechter. Oxxio zou zich op zijn website ten onrechte profileren als het goedkoopste energiebedrijf en verlener van de beste service. Bij producten als 'gratis stroom' en 'vastzetten van tarieven' werd volgens Essent niet duidelijk genoeg gemaakt dat het alleen om de leveringstarieven gaat en niet om de volledige tarieven.Oxxio beschuldigde daarop Essent ook van onjuiste reclame-uitingen. Essent-dochter Energiedirect kan volgens Oxxio de claim dat het de laagste prijzen heeft, niet waarmaken. Essent en Energiedirect zouden de consument bovendien misleiden en verkoopmethoden gebruiken, die op de zogenaamde zwarte lijst van oneerlijke verkoopmethoden van de Europese Unie staan.De rechter nam vorige maand alvast een voorschot op de uitspraak door te zeggen dat ze waarschijnlijk bij beide partijen wel voorbeelden van misleidende reclame zou vinden.Bron: Energeia/ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over