Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Essent gaat Tilburgse minima mogelijk goedkoper energie leveren

Donderdag 25 januari 2007 17:21Margot Boesveld

 

Essent start in Tilburg mogelijk een proef waarbij minima goedkoper energie geleverd krijgen. In samenwerking met de gemeente Tilburg bekijkt Essent momenteel de mogelijkheden voor een collectief leveringscontract voor deze groep. Tilburg had om een dergelijk experiment gevraagd tijdens de aandeelhoudersvergadering van Essent in december.De Tilburgse wethouder van economie Hans Janssen is tevreden over de opstelling van Essent. "In een tijd waarin veel gesproken wordt over de rol van aandeelhouders bij maatschappelijk ondernemen is dit een goede ontwikkeling. De pilot kan een goede bijdrage leveren aan de positie van de laagstbetaalden in onze samenleving", aldus Janssen.Essent-woordvoerder Maarten Thijs tempert het Tilburgse enthousiasme echter enigszins. "We moeten nog om tafel gaan zitten met de gemeente, dat gebeurt waarschijnlijk medio februari. Maar energieprijzen kun je niet zomaar verlagen. Iedereen wijst wel op onze goede resultaten, maar dat geld hebben we nodig om investeringen te doen om de voorzieningszekerheid op peil te houden."De Tilburgse gemeenteraad stelde in december een actieprogramma armoedebeleid vast, waarin goedkopere energie een van de speerpunten was. "Basisbehoeften voor mensen met een sociaal minimum kunnen een stuk goedkoper en we willen dat als gemeente actief realiseren. Net als bijvoorbeeld de collectieve contracten voor zorgverzekering. Stap twee zijn de onderhandelingen", stelt wethouder Gon Mevis (sociale zaken).Copyright©, Energeia, 2007

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over